Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email

PROGRAMA EUROPEU "JUVENTUD EN ACCIÓN: Joves + intercanvi + TIC



Ens hem assabentat a través d' Encarna Regalado del Programa europeu " Juventud en acción".


La Comissió Europea , el Parlament Europeu i els Estats Membres de la Unió Europea han acordat establir el Programa Joventut en Acció, que es desenvoluparà durant el període 2007-2013.
El programa, d'aprenentatge no formal i informal, s'articula al voltant de 5 accions obertes a la participació de joves amb edats compreses entre els 13 i 30 anys i dels que treballen en l'àmbit de la joventut .

Objectius :
  • Promoure la ciutadania activa dels joves, en general, i la seva ciutadania europea , en particular .
  • Potenciar la solidaritat i promoure la tolerància dels joves per tal de reforçar la cohesió social de la Unió Europea .
  • Afavorir l'enteniment mutu entre joves de països diferents .
  • Contribuir a millorar la qualitat dels sistemes de suport a les activitats juvenils ia reforçar les capacitats de les organitzacions de la societat civil en l'àmbit de la joventut .
  • Afavorir la cooperació europea en l'àmbit de la joventut .

Convivència intercultural: joves i  TIC



En el marc del Programa Europeu es va dur a terme el Programa d'Intercanvi intercultural de joves, 15 joves polonesos van ser rebuts per joves de la localitat de Bétera.


L'Ajuntament de Bétera ha presentat una sol·licitud conjunta, juntament amb els municipis de la Pobla de Vallbona i Sant Antoni de Benagéber, per adherir-se al programa de la Unió Europea "Joventut en Acció"

D'aquesta manera, es promourà un intercanvi internacional de joves amb Polònia. Així, en la primera setmana d'agost arribaran als 3 municipis 15 joves polonesos i posteriorment es traslladaran fins a Polònia 15 joves valencians, en principi 5 joves de cada localitat.

Links: 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Tira-li TIC All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks